Training en webinars voor vrouwen met autisme, online.

Stress & balans: training voor vrouwen met autisme

Je bent een vrouw met autisme en zoekt naar balans in stress, overprikkeling en ontspanning.


In deze praktische training werk je aan minder stress, meer overzicht en meer plezier. Na 4 weken heb je een persoonlijk prikkelplan met actiepunten om je energie beter te verdelen en rust in je dag te brengen.

Lees meer

Psycho-educatie voor vrouwen met autisme

Je hebt recent de diagnose autisme gekregen. Eindelijk vallen de puzzelstukjes op hun plek, maar er blijven ook veel vragen.


In deze psycho-educatie training ontdek je wat autisme voor jou betekent. Je leert je eigen kenmerken herkennen, krijgt praktische uitleg en vertaalt de theorie naar jouw dagelijks leven. Zo ontstaat helderheid en grip.

Lees meer

Webinars

Stress en overprikkeling bij vrouwen met autisme

Stress en overprikkeling gaat bij mensen met autisme vaak samen, omdat het brein anders met prikkels omgaat dan bij neurotypische mensen. Deze andersoortige verwerking van prikkels kan leiden tot overprikkeling, wat op zijn beurt stress kan veroorzaken.


Webinar (30 min) inclusief werkboek en checklist stress of overprikkeling.


Normaal €15,-, nu tijdelijk voor €12,50 (incl. btw) als introductieaanbod tot 1 oktober 2025.

JA, stuur mij het webinar, ik ga kijken

Autisme bij vrouwen

Waarom lijkt autisme minder zichtbaar bij vrouwen? Veel vrouwen krijgen op latere leeftijd de diagnose autisme. Het kan zich bij vrouwen anders uiten dan bij mannen en het is lastiger te herkennen. Hoe komen deze verschillen en wat kunnen de gevolgen zijn van het maskeren en camoufleren van je autisme (kenmerken), waarom geeft dit stress en kans op een burn-out?

Deze vragen komen aan bod in het webinar samen met mijn praktijkervaringen en persoonlijk verhaal.

In ontwikkeling

Autisme en genderdiversiteit

In dit webinar bespreek ik wat genderidentiteit, genderdiversiteit, genderproblematiek, genderexpressie is. We kijken hoe mensen met autisme hier naar kijken, welke vragen er zijn en welke houding als begeleider helpend kan zijn. Hoe vaak komt het voor? Wat is genderdysforie en hoe ziet een transitie er eigenlijk uit? Een webinar vol kennis en inzichten.

In ontwikkeling